ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ W.I.N. HELLAS  ΜΑΝΤΑΣ ΤΣΑΓΚΙΑ-ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ MICHELLE BALLARD-ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΥ

 «Τη Δευτέρα, νωρίς το πρωί, η πολυαγαπημένη μου φίλη Michelle Ballard-Αδαμοπούλου έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο. Η Michelle Ballard υπήρξε ιδρυτικό μέλος της W.I.N. Hellas, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και εκπαιδευμένη εισηγήτρια των προγραμμάτων ενδυνάμωσης των γυναικών. Υπήρξε μια γυναίκα που απλόχερα, με μεγάλη χαρά και ανιδιοτέλεια προσέφερε τη βοήθεια και τη στήριξή της σε οποιονδήποτε τη χρειαζόταν. Υπήρξε μια γυναίκα με χρυσή καρδιά, γεμάτη ελπίδα και πίστη στην καλοσύνη των ανθρώπων. Μια υπέροχη, στοργική μητέρα και σύζυγος. Αγωνίστρια, μαχητική, θαρραλέα, πάλεψε με αξιοπρέπεια, υπομονή και ανεξάντλητο ψυχικό σθένος, μέχρι τέλους. Το κενό που αφήνει για την οικογένεια της, για εμένα και την οικογένεια της W.I.N. Hellas είναι μεγάλο και δυσαναπλήρωτο. Θα την θυμόμαστε πάντοτε με τα φωτεινά της μάτια και το γλυκό της χαμόγελο. Ο Θεός να την αναπαύσει και να γαληνέψει την ψυχή της».

Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου

 

Πρόεδρος W.IN.Hellas

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 19 Μαΐου και ώρα 11.00 π.μ. στην Καθολική εκκλησία Saint Charles, στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνου, να γίνει δωρεά στη μνήμη της σε ευαγή ιδρύματα.

Copyright © 2012 W.I.N. Hellas. All rights reserved.